torstai 7. elokuuta 2014

Välipäiviä La Corunassa

2-7.8.14
Tuntuu niin mukavalta olla yöt laiturissa ja sataman suojassa. Meitä on laiturin kärjessä kolme suomalaisvenettä kun Chiarakin saapui Biskajan ylitykseltä.

VARUSTEHUOLTOA
Veneen pesu suolasta, varusteiden kuivausta salaisella aseellamme, sisätilan lämmittimellä/puhaltimella (se Kalmarista ostettu). Ajankulua ei edes huomaa kun on sopivasti puuhaa päiväksi.




TEKEMISTÄ LA CORUNASSA
Aaamulla satamassa oli järjestetty suuri aamutapahtuma joka alkoi "body-pumpilla". Nuorin osallistuja oli arvion mukaan n. 2 vuotias.

Kaupunki on suuri ja monipuolinen. Vanhakaupunki on itsessään tutustumisen arvoinen ja ympäristössä olevat muut mielenkiintoiset kohteet lisättynä kauppojen tarjontaan (alennusmyynnit parhaillaan) saavat päivät kulumaan todella nopeasti.

Polkupyörät mahdollistivat tutustumisen vieläkin laajemmalle, joten 5 täyden päivän tapahtumiin mahtuu paljon liikuntaa sekä tekemistä.








PRIMA DONNAN NOUSU
Aikaa on kulunut huomaamatta lähes 4 viikkoa Prima Donnan eri miehistöjen kanssa. Miehistöä on vaihtunut muutaman kerran mutta nyt on kippari Mixun aika palata Suomeen. Prima Donna on viimein nostettava talvitelakalle 11 kuukaudeksi.

 Viimeinen siirto ennen telakointia.




 Rantabulevardilla Jaakon kanssa.


SEPON JA MIAN SAAPUMINEN
5.8.14 veneseuramme hyvät tutut Seppo (se, joka yllytti minut matkapurjehdukseen pari vuotta sitten) ja Mia tulivat samaan satamaan. Olipa kiva nähdä heidät täällä La Corunassa. 

Tästä alkoi kokonaan uusi aikakäsite. Jäimme taas kuuntelemaan Sepon mielenkiintoisia tarinoita aluksi seisten, sitten istuen ja lopuksi pimeä pääsi jo yllättämään. Tarinat loppuivat vasta kun Mia tuli hakemaan Sepon "kotiin".


 Meidän mukana olevia varaosia

 Sepon "yksittäinen varaosa", mm. toinen täydellinen vetolaite.














1 kommentti:

  1. Mahtavan fiiliksen siellä voi aistia täältä kotoa käsinkin kun kuvia ja kirjoituksianne ihastelen.
    Hyviä kelejä ja lisää upeita kokemuksia sinne!

    VastaaPoista