lauantai 21. helmikuuta 2015

Kävelyä ja kyläilyä

KÄYNTI LAS PALMASISSA
11.2.15 lähdimme aamubussilla Las Palmasiin. Olimme sopineet tapaamisesta yksityissatama Club Maritimo Varaderon satamakapteeni Néstor Perezin kanssa kello 12. Nestor oli kuitenkin ehtinyt poistua jo 5 minuuttia aikaisemmin. Saimme uuden ajan klo 14. Keskustelun aiheena oli venepaikka Rheyalle.

Odotellessamme kävelimme rantakahvilan ohi ja tapasimme tanskalaisen ystävämme Troels Nielsenin ja hänen tyttöystävänsä. Jämähdimme siihen kuulemaan heidän suunnitelmistaan. He olivat juuri palaamassa kotiin ja olivat tyytyväisiä kuullessaan, että me tulemme Palmasiin. Voisimme näet  hieman pitää silmällä heidän venettään.


Palasimme satamakapteenin luo ajoissa ja odottelimme vielä puolisen tuntia kunnes pääsimme tapaamaan häntä.


12.2.15 KÄVELYLENKKI MELONERAKSESTA INGLESIIN
Ajatuksena oli käydä Pasito Blancon satamassa kysymässä Rheyalle vuosipaikkaa. Kalle oli sattumalta veneessään ja kuuli suunnitelmistamme. Hän päätti liittyä seuraamme (saadakseen askelia mittariinsa).

Kallella on sellainen Polarin aktiivisuusmittari mistä näkee kaikkea kivaa, mm. askelten määrän vuorokaudessa. Näkee tosin paljon muutakin. Se on erittäin mielenkiintoinen ranneke, joka kyllä pistää kantajansa liikkeelle. Antaa myös passiivisuushuomautuksia jos et liiku.


Satama oli erittäin hieno kaikkine palveluineen. Kävelymatka haastavaa rantaviivaa pitkin Maspalomakseen on vain kolmisen kilometriä.












Meloneraksen rantaa

Jatkoimme Maspalomaksesta rantaviivaa pitkin aina Playa del Inglesiin saakka. 




LÄKSIÄISET HAPPY HOURSISSA
Kososet ovat lähdössä Suomeen ja pitivät meille kaikille ennakkoläksiäiset (mikäli joku muu ehtii lähteä ennen heitä).

Ilta vierähti oikein mukavasti ja kattaus oli kaunis sekä maukas. Kiitos illan isännälle sekä emännälle vielä näin jälkikäteenkin.















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti