maanantai 13. lokakuuta 2014

Marbellan kaasupullo

Marbella

Tämä on suuri, vanha ja kaunis (kallis) kaupunki. Kiertelimme ja tutustuimme paikkohin. Markku kävi  aamulla juoksemassa ja päälle lähti polkupyörän kanssa vain vaihtamaan kaasupullon täyteen. Se reissu kestikin 4 seuraavaa tuntia.

Marbellan kasupullo

Kysyin kaasunmyyntipaikkaa satamakonttorista. Sieltä neuvottiin menemään viereiseen venetarvikeliikkeeseen. Liikkeestä ohjattiin kaupungin ulkopuolella olevaan kauppakeskukseen. Siellä oli myytävänä kaasua pulloineen mutta ei vaihtojärjestelmää, eli luovuta tyhjä pullo ja ota täysi tilalle. Keskuksesta ohjattiin menemään kaupungissa olevalle bensa-asemalle.

Kaikki tuntuvat tietäävän kaasukaupan, mutta mistään ei saa kaasua. Ajelin vuoristoista kaupunkia ylös ja alas välillä takaisin kauppojen viereen joissa olin jo kerran käynyt. Lopulta sain pullon vaihdettua autoliikkeiden seassa olevasta putkiliikkeestä.

Otetaan tästä opiksi. Vesihanoja, kylppärin kaakeleita, suihkuja sekä nestekaasua saa samasta kaupasta. Bensa-asemilta sekä satamista kaasua on turha kysellä.

Happy end ja täysi pullo kaasua tarakalla.

Hauskat kaksostenrattaat


Nam, kanaherkkua kiinalaisittain. Tosi kaunis paikka ja hyvä palvelu.
Liiallisen liikunnan jälkeen on tärkeää huolehtia riittävästä kaloreiden saannista, vai meniköhän se noin…

Ihana possuttelupalkinto kaasupulloreissun jäkeen.

1 kommentti:

  1. Hyvää päivää tai iltaa

    Teillä matka jatkuu hienoissa keleissä. Tuliko Markun mukana jo uusi vene? :)

    Täällä meillä Savossakin varusteet hajoaa, oltiin naapurin kanssa keräämässä karpaloita ja huomasin jossain vaiheessa, naapurin ämpäri oli melkein täynnä ja minulla alle puolet. No minun halpis poimijasta oli katkennut yksi "haarukka" eli rikki, marjat ei löytäny poimuriin. Naapurilla pyöristetyt metalli haarukat, kokeilin sitä, niin johan alkoi lyyti kirjoittaa, sain minäkin ämpärin täyteen.
    Nyt kauppaan ostamaan ammattilais poimuri.

    Enpä olisi uskonut että minä joskus olen ihan innoissani marjastamisesta, mutta nyt on se ihmekin nähty.

    Hyviä hetkiä teille sinne etelän aurinkoon.

    Terv. Ari

    VastaaPoista