perjantai 3. lokakuuta 2014

Suomen visiitti

Suomen visiitti (18-28.9)

Loma Suomessa oli tiukasti aikataulutettu. Aamuvarhaisesta lähtien oli tapaamisia ja tehtäviä. Hyvä kun yöksi kerkesi nukkumaan. Kiireestä huolimatta nautimme yhteisistä hetkistä lähipiiriläistemme kanssa täysin rinnoin.

Miljan syntymäpäivä
Markun äiti vietti syntymäpäiviään. Vieraita oli runsaasti ja juhlat sujuivat hyvin. Oli harvinaista, että kiireiset nuoretkin pääsivät kaikki samanaikaisesti paikalle.


Espanjalainen synkronointi

Hauska tapahtumaketju. Suomen lento Malagaan laskeutui klo 23.55. Viimeinen bussi lentoasemalta Malagan kaupunkiin lähti klo 24.00. Täyden koneen matkustajat eivät millään ehtineet bussiin. Seuraava vuoro oli sitten aamula klo 7.00 ja Malagassa noin klo 7.20.

Malagasta pääsee bussilla etelään suuntautuviin rantalomakohteisiin pääteasemana La Linea. (Gibraltar) Päivän ensimmäinen auto lähtee Malagasta klo 7.00, joten lentokentältä aamun ensimmäisellä bussilla tulleet eivät voi ehtiä kyytiin. Lomakohteita on kuitenkin tosi monta ja matkalaiset eivät edes mahtuisi yhteen linja-autoon.

Seuraava bussi ja samalla päivän viimeinen lähtee klo 11.30. Aamun matkalaisilla on aika pitkä aika odottaa kyytiä. Kannattaa kuitenkin ostaa lippu heti asemalle saavuttua.
Tämä vuoro oli aivan täynnä. Osa ihmisistä jäi kyydistä, koska jättivät lipun oston viime tippaan ja liput oli jo myyty.

Aika hauska juttu, vai olikohan sittenkään hauska.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti