tiistai 14. huhtikuuta 2015

Maaliskuun lopun tapahtumia

Las Palmas

Maaliskuun loppu meni Las Palmasissa lähinnä liikuntaa harrastaessa, seurustellessa, sekä Rheyaa "kesäkuntoon" laittaessa. Meillä se tarkoittaa sitä, (ne jotka meidät tuntee) että Rheyasta käännetään kaikki irralliset osat, pyyhitään paikat ja pakataan entistä siistimmin takaisin.
Vene ei ole liikkunut sitten maaliskuun alun, jolloin saavuimme tänne Maritimo Varaderoon.

Paluu Suomeen alkaa huhtikuussa Gibraltarilla olevalla Merelle-veneellämme. Venettä ei vielä ole myyty, joten ajelemme sen itse pikkuhiljaa kohti pohjoista.

Mutta aloitetaan tästä.
23.3 Lentoliput Malagaan on tilattu ja lento on 9.4.15. Uuden matkalaukun hankinta, koska meillä on runsaasti purjehdukseen liittyviä tarvaroita mukanamme. Sitten Klubilla tapasimme Jussin ja Kalle tuli myös rupattelemaan ja nettiin.







24.3 Tehtiin Järvisten kanssa pitkä, päivän kestävä kävelylenkki. Minun mittariin tuli, tosin lisälenkin kanssa, 37 000 askelta. Se vastaa n. 29 km matkaa. Polarin M400 aktiivisuusmittari on kyllä sellainen liikuttaja, että aina laiskuushetkellä se piippaa liikkumaan.



Pertti Järvinen, sy Eleonora.
 


25.3 Jalat olivat aamulla kuluneen tuntuiset. Lähdin hieman verryttelemään ja tallustelin tänäänkin ja kävin asioilla ja sitten sport walkingia. Mittariin tuli 32 000 askelta. Matkana tekee n. 27 km.
Muuten huolsimme, siivosimme ja seurustelimme.























Jokaiseen WHF:ään laitoimme omat yhteystiedot, sekä teimme pilssipumppujen toimintakokeet.


26.3 tutustuimme uusiin vieraisiin. Juulia ja Samuli Siivonen tulivat tapaamaan meitä. Heillä on aivan uskomaton tarina mukanaan. He menivät kesällä naimisiin ja jo viikon päästä he olivat purjehtimassa Turusta Kanarialle. Lopulta he löysivät itsensä Karibialta eri veneestä kuin millä olivat lähteneet matkaan.

On mukava havaita, että on muitakin seikkailuhenkisiä ihmisiä, jotka tekevät muutoksia suunnitelmiinsa kun sopivia tilaisuuksia tulee.

Toivomme tapaavamme heidät vielä monesti uudelleen.




29.3 palmusunnuntain kävelylenkki Järvisten kanssa. Sunnuntain messu pidettiin puistoaukealla kirkon vieressä, koska muutoin kaikki kuulijat eivät olisi mahtuneet mukaan. Messua oli pitämässä 4 pappia kerralla. 



Jatkoimme matkaamme rinteellä sijaitsevan asuntoalueen suuntaan. Tuli ihan työt mieleen kun koeajoimme "tyhjänpäälle" tehdyn hissin. Kyllä sillä pääsi ihan perille vaikka hissi näytti enemmän vessalta. Ovet eivät menneet kunnolla kiinni, mutta silti se lähti liikkeelle. Jälleen; maassa maan tavalla, Suomessa tämä hissi ei menisi tarkastuksesta läpi.







Näissä merkeissä päättyi maaliskuu.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti