sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Vueling-lento ja Malaga

VUELING-LENTO

9.4.15 Lensimme Las Palmasista Malagaan Vueling-yhtiön koneella. Yhtiöstä on kerrottu kaikenlaisia juttuja, myös hyviä puolia. Saimme hyvin edulliset lennot ja samalla maksoimme kolmannen matkalaukun lisähinnan. Jouduimme ottamaan paljon purjehdustavaroita Rheyasta mukaan. Kokonaiskilomäärämme sai olla 89 kg josta ruumaan 69 kiloa.

Tia oli pyöritellyt pakattavia tavaroita eri kasseihin ja jännitys kohosi kun laitoimme matkalaukut, siis 3 kpl hihnalle. Vaan lukema kohosi laukku kerrallaan ja alkoi hikeä pukkaamaan. Lopulta vaaka pysähtyi kohtaan 68,5 kg. Virkailijaa hymyilytti ja lopulta nauroi kunnolla. "Olitte siis pakanneet huolella" hän mainitsi ja antoi hyväntuulisena meille matkaliput. Erä 1 oli voitettu.

Erä 2 tuli eteen kun turvatarkastuksesta olisi päästävä läpi. Meillä on läppäreitä ja Ipädejä, kännykät ja varavehkeet, ainakin kilometri laturin johtoja, sekä pikkukamera Gopro ja siihen vielä lisäpussillinen kaikenlaisia kiinnikkeitä ja piuhoja. Olin lisäksi pakannut reppuuni satelliittipuhelimen.

Toinen jännitys kohosi, kun laitoin kamani laatikoihin enkä avannut reppuani. Kaikki meni läpi avaamatta ja seuraava tarkastettava tuli heti perääni. Ennakkopelkoni osoittautui turhaksi. Erä 2 selätetty.

Erään 3 olin varautunut istumapaikan rivityksen osalta. Exit-paikkaa en enää ennakkovarauksessa saanut. Paikka oli juuri niin pieni kuin kauhutarinat olivat meille kertoneet. Lentoaika oli onneksi vain kaksi tuntia, joten suonenveto jaloissa ei voi kestää kauemmin. Erä oli siis hävitty, koska mielikuva oli osunut ennakkoluulon mukaiseksi.

Lentokentän turvatarkastuksista en kehdannut ottaa kuvia kun tilanteet jännittivät niin paljon. (oikeasti unohdin kuvata)

MALAGA
Jälleen meille kävi näin, että bussi lentokentältä La Lineaan lähti klo 16.20. Koneemme saapumisaika oli klo 16.05 mutta matkatavaroita odotellessa aikaa kului ja bussi lähti ilman meitä.
Totutusti hyppäsimme (oikeesti hyppelyt 89 kg:n kanssa on toiveajattelua) junaan ja kolmannella pysäkillä olimmekin jo Malagan keskustassa. Menimme aikaisemminkin käyttämäämme Las Americas-hotelliin yöksi. Saimme viimeisen vapaana olevan huoneen, joka oli 3 hengen huone. Hyvä näin, koska meillä oli se lisävuode matkalaukuille.

Ilta Malagassa ja aamun ensimmäisellä bussilla klo 7 La Lineaan. Matka kesti 3 tuntia.

Joogamatto ei mahtunut matkatavaroihin, joten ostimme uuden.

















Ihan hirvittävän jänniä ravintoloita.



Yöksi hotelliin ja huomenna veneelle. Hyvää yötä kaikille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti