sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Helmikuun loppuviikot

TREENIÄ JA PALKINTOJA

18.2.15 meille tuli vieraita. Valmistimme heille keulahytin ja tyhjensimme heidän tavaroilleen säilytyspaikan.
Menimme illalla syömään kantapaikaksi muodostuneeseen "kanapaikkaan". Puolikas grillattu kana Kanarian perunoilla ja pienellä salaatilla 6,50€! Olkaa hyvä ja nauttikaa.




1/2 kana ja lisukkeet 6,50€! On hyvää.














VENEPAIKAN LUOVUTUS
Tässä on pari viikkoa odotettu tätä ikävää ilmoitusta. Meillä käytössä ollut venepaikka joudutaan luovuttamaan omistajalle. Oma varauksemme oli jo päättynyt ja lisäpäivät olivat kiinni siitä, milloin venepaikan omistaja tuo oman veneensä paikalle.

Ongelma on se, ettei satamassa ole yhtään vapaata 15m pitkää ja 5m leveää venepaikkaa. Lupasin herttaiselle Maria Teresalle, satamapaikan toimistovirkailijalle, lyhentää venettämme siten, että se mahtuu 12m paikkaan.  (oma vene 13,20m) Hän halusi ensin nähdä lyhennetyn veneemme ennen kuin lupaisi meille uutta paikkaa...

Asia ratkesi siten, että saimme 12m veneiden laiturin juuresta paikan, joten keulamme ohi ei tarvinnut monenkaan veneen mennä. Keulan kiinnitysköydet saimme kiinnitettyä etummaisiin keskiknaapeihin (knaapeja on 4 kpl molemmilla sivuilla). Sovussa ja hyvässä yhteishengessä sovimme, että veneemme saisi olla siinä aina 7.3.2015 saakka!

Juu, ja se vaaleanpunainen skumppa Maria Teresalle!



NORMAALIT VIIKKOTOIMET
Normaaliarkeen kuuluu aamujooga ja sen päälle uinti. Sitten Diegoon 1€:n capuccinolle ja veneelle. Tästä alkaa varsinainen päivä kun rutiinit on hoidettu.

 


Torstaina 19.2.15 lähdin kuumimpaan ajankohtaan lenkille, koska tiesin etukäteen, että palatessa tulee palkinto. Pidinkin reilua vauhtia, koska halusin palkintoni mahdollisimman pian.



Nam, nyt sai smoothiet jäädä.


















PERJANTAI JA MARKKINAPÄIVÄ
Markkinahumuun huumaantuneet ihmiset täyttävät kadut ja kojujen edustat. On se iso tapahtuma kun bussilasteittain sekä ylimääräisin laivavuoroin ajetaan ihmisiä tänne markkinoille.

11 kg rehuja sekä muita terveysjuttuja maksoi yhteensä 16€. Miten ihmeessä hinnat voi olla näin edullisia? Aamuisin tietää mitä juo kun aineet on puristettu suoraan hedelmistä. Aika luksusta.



Kaikkea "halvalla",  vie pois- hintaan.














KOKEILUN HALUA
Kanarian perunat voi valmistaa itsekin. Kipaisin kauppaan, ostin pussin tiettyjä perunoita ja herttaisesti luovutin ne Tialle. Kummallista kyllä, olivat hetken päästä muuttuneet ihaniksi suolakuorisiksi ja hieman valkoisiksi KANARIAN PERUNOIKSI. Siihen rinnalle kanafileet, Mojo-kastike ja taas mennään pitkälle.
Jännä, että näin pienessä venekeittiössä pystyy tekemään näin maukkaita ja kauniita annoksia.


Lauantaina 28.2.15 retki Playa del Inglesiin. Aluksi bussilla Maspalomakseen ja siitä rantahietikkoa pitkin välillä uimaan pulahtaen Inglesiin. Siellä oli karnevaalit tulossa illalla ja siten koko kaupunki oli sekaisin. Pääsimme taksilla pois ennenkuin koko kaupunki suljettiin liikenteeltä.

Nakulentistä...





























Viikolla kuvasin joogaopettajamme Lenka Solanovan videon. Olen työstänyt sitä viikon ja perjantaina 27.2.15 Lenka tuli veneellemme sitä katsomaan. Video on hyvä ja se pitäisi saada You Tubeen. Tähän sitten loppuikin taitoni Macin kanssa. Video on valmiina mutta se haluaa jäädä asumaan läppäriini. Minä haluaisin sen maailmalle. Täytyy pyytää satamasta ATK-apua.


LENKILLE
Perjantainan 27.2.15 jalat olivat joogan jälkeen levottomat. Päätin lähten rentouttamaan niitä. Kipaisin taas vuorille, tein lenkin ja tulin veneelle. Runkeeperin mukaan pituutta tuli 21,6 km. Matka on ihan hyvä, mutta lenkin alku, 7,8 km, on jatkuvaa nousua aina 590 metriä. Ylhäällä ollaankin sitten reilussa 606 metrissä. (joku heittää koska lähdin merenpinnasta venelaiturista. Heittoa reilut 10 metriä).
Mun puujaloille kuitenkin hyvä kierros.


Seuraavana aamuna jalat olivat hieman tönköt ja ennen kuin kukaan oli herännyt juosta kipitin 5,8 km jotta sain koivet tas kuntoon. Kivaa jos tällaisesta tykkää. Minä tykkään!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti