lauantai 21. maaliskuuta 2015

Synttärit Las Palmasissa

SYNTTÄRIT
Tänä vuonna kävi niin, että synttäripäivänä olen täällä Las Palmasissa. Päivä oli hieno. Se alkoi laululla ja jatkui pitkin päivää onnitteluilla.

Olimme sopineet Kallen kanssa menevämme ulos syömään. Kalle oli valinnut paikaksi vanhan kaupungin kauppahallissa olevan perinneravintola Restaurante el Herrenon. Sieltä siirryimme kahville ja jäätelölle perinteisen hotelli Madridin kahvilaan. Jos seinät osaisivat kertoa tarinoita, niin ei täältä pois tarvitsisi lähteäkään.

 Kalle odotti meitä tapaamispaikalla.



















Tia otti minun jäätelöstä reilut "kenkäverot". Sovimme, että Tia tarjoaa minulle leivoksen, mutta eihän sitä jaksa enää tänään syödä. Niinpä siirsimme "veronpalautuksen" seuraavaan päivään.

"Verot" tulivatkin reiluina takaisin. Aluksi Tia vei minut Mercado del Puertoon, toiseen vanhaan kauppahalliin syömään tapaksia. Oi että, ne olivat hyviä. Siihen kauppaan tuli myös tuokkonen paellaa. No nyt oli kyllä jo hyvä olo, mutta se pääasia, leivos oli vielä lunastamatta. Kiitin jo Tiaa ruhtinaallisesta tarjoilusta mutta Tia halusi tarjota sen leivoksen.

Ei auttanut kuin tehdä reilu kävelylenkki ja sitten sataman konditoriaan leivokselle. Porkkanakakku oli todella hyvää, aivan kuin Cafe Esplanadessakin.

Nyt pian takaisin veneelle. "Kenkävero" tuli todella reiluna takaisin.



 Tapas-annoksia



Apua, nyt tulee jo liikaa...













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti