sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

MARITIMO VARADERO

LAS PALMAS

Veneelle tulisi saada vuosipaikka jostain saarilta. Ongelma on kaksiosainen. Las Palmasin edullisesta satamasta saa paikan 30.9.15 saakka. Tämän jälkeen sataman tulee olla "tyhjä", koska ARC 2015 veneet saapuvat kilpailun lähtöpaikalle pikkuhiljaa. Startti on 18.11.15 ja sen jälkeen saavat muut veneilijät tuoda veneitään takaisin satamaan.

Järjestely ei käy meille, koska lomamme loppuu 31.8.15. Heti neljän viikon päästä pitäisi taas lähteä venettä siirtämään. Ja siitä kuuden viikon päästä taas sama juttu. Kallista lennellä ja hankalaa.

Muihin satamiin, esim. Pasito Blancoon veneen olisi saanut, mutta hintaero vuodessa oli jo n.
5 000€.

Las Palmasin satama.
Punaiset laiturit ovat Club Maritimo Varaderon.













MARITIMO VARADERO
Saimme vinkin Las Palmasin Maritimo Varaderon yksityisklubista. Vaihtuvuutta yleensä ei ole, koska se on erittäin haluttu paikka.
Klubilla on yksityinen uima-allas, kuntosali, ravintola sekä "luonnollisesti" suihkut saunoineen. Sauna on muuten hyvä, paitsi että kiuas on auton sisätilan lämppärin kokoinen. Huone on kuitenkin kuuma, 85°C.  Tämä on hyvä suomalaista saunaa muistuttava sauna.

Ajoimme bussilla muutamia kertoja Moganista Varaderoon neuvotteluihin. Useimmiten meille ilmoitettiin tapaamisaika mutta ei vaihtoehtoja. Yhdensuuntainen bussimatka kestää reilut 2 tuntia.

Nöyryys palkittiin. Saimme klubin jäsenyyden takautuvasti alkaen 22.2.2015 sekä Rheyalle oman privaattipaikan. Nyt lottovoittoa ei oikeastaan enää tarvitakkaan, saimme sen jo tässä muodossa.

Kuulimme jälkeenpäin, että jonossa edellämme olleet eivät vastanneet sähköposteihin eivätkä tapaamiskutsuihin riittävän ajoissa. Olimme ensimmäiset jotka Nestor tavoitti!

Nestor esittelee paikkoja














Tia klubilla ilmaisessa netissä.














SIIRTOPURJEHDUS
Kiitimme Puerto Mogánin henkilökuntaa illalla ja lähdimme 30.3.15 yöllä klo 04.00. Näin menetellen laskemani saapumisaika vastatuuleen ja -aaltoon olisi n. klo 12.  Matka oli turruttavaa koneajoa, just sitä mistä ei nyt kauheati saa mitään irti. Matkaksi tuli 51 nm. Olimme Maritimo Varaderon laiturissa klo 12.30.

Voimme maaliskuun lopussa tai huhtikuussa huoletta jättää Rheyan vartioituun satamaan ja lähteä Merellen (Beneteua 343 vuosimalli 2008) luo La Lineaan. Siinä kevät eteneekin hyvin kun ajamme sen Helsinkiin myytäväksi.

Hinta 95 000€. Laitan kirjan paksuisen varusteluettelon kiinnostuneille sähköpostilla.

sy Merelle linkki Nettiveneen ilmoitukseen.


Hinta 95 000€










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti