keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Välipäivät tohinat

Las Palmas
Joulu meni ja uutta vuotta odotetaan. Nämä välipäivät olivat erilaisia kuin ennen. Meille ei jäänyt yhtään jouluruokia, joita olisi tarvinnut syödä välipäivinä tai loppiaisena pois. Kiitos kokille täsmäruoista.

Palmasin ajanjaksot
Aurinko nousee klo 6.35 ja laskee 16. Kuu nousee 12.40 ja laskee 1.50. Helppo havaita, että valoisa jakso ilman hämäränaikaa on lyhyt. Tämän valoisan ajan kun jakaa vielä aikaan ennen siestaa ja sen jälkeen, niin voi vain arvata, kuinka tehokasta toiminta täällä on (oma toiminta mukaanlukien). Ei montaa hommaa saa päivässä valmiiksi.

Päivä meni kahden kattoluukun ikkunan irrottamisessa ja reunojen putsaaamisessa. Toinen sitten Sika Flexin hankkimisessa ja tiivistämisessä.


Vaihdantataloutta. Työtä ja korvaukseksi ruokaa

Ursin veneen tankkaus. Tankkaus kesti vajaan päivän kun edellä ollut iso katamaraani tankkasi 3500 l ja n. 4 tuntia. Olin apupoikana "päivän".
 Sitten saksalaisia vieraita iltaa istumassa. Olivat myyneet asuntoa vaille kaiken ja lähteneet "toistaiseksi" maailmalle. Kohteet valikoituvat matkan edetessä. Ei aikatauluja, ainoastaan suunnitelmia..
Queen Elisabet II lähti vaikuttavasti
Ihan vaan kivasti iltavalaistu paatti














Yksi iltapäivä käytettiin keskustan katseluun sekä vanhaan kaupunginosaan Veguetaan. Paikka on erityisen mielenkiintoinen rakennustensa osalta. Kaunista katseltavaa ja rakennusten ylläpidoilla on varmasti työllistävä vaikutus.

 Keskustan puita ja puistoja





Jännää nostalgiaa, puhelinkoppi ja avomallia
Joulutähtiä ilman ilkivaltaa

















Pulujen paratiisi














PURJEHDUS LYHYESTI
Purjehtiminen on osien uusimista, korjaamista, huoltamista tai jos aikaa jää niin siivoamista. Silti en toistaiseksi vaihtaisi tätä mihinkään.

Mulle tulee aina nää pimeät, likaiset pohjatyöt..
ja Tia saa huippuhommat.


















Tapahtumarikasta vuotta 2015!

 Katso video

Markku ja Tia

J.K Blogi jää tauolle tammikuun puoleen väliin saakka.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti